x
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?

Hızlı Teklif Almak için Aşağıdaki Formu Doldurun

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Buradasınız: Anasayfa / Bilgi Portalı
21 Şubat 2023, Salı
Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri 2022 yılında Balkan Ajans ortak yapımı olarak yeni nesil hosting,domain,sanal-fiziki sunucu,ssl sertifika,e,ticaret / kurumsal yazılımları,toplu sms ve birçok şirket yönetimi için kurulan bir firmadır.
Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri

Boğaziçi Bilişim Ne Zaman Kuruldu?


Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri 2022 yılında Balkan Ajans ortak yapımı olarak yeni nesil hosting,domain,sanal-fiziki sunucu,ssl sertifika,e,ticaret / kurumsal yazılımları,toplu sms ve birçok şirket yönetimi için kurulan bir firmadır.


Boğaziçi Bilişim Hizmet Alanı

 

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojlileri e-ticaret ve özel yazılımlar üzerine hizmet vermekle birlikte Türkiye'nin en uygun hosting, domain ve vds sunucu servisidir. 2022 yılında kurulmasına rağmen kısa bir sürede geniş çaplı müşteri portföyüne ulaşmıştır. Müşteri odaklı yaklaşımı ile ön plana çıkan Boğaziçi Bilişim sektörde uzun süre tecrübesi bulunan çalışan profiline sahiptir. 



Boğaziçi Net Bilişim Alt Yapısı


Boğaziçi ile tanışın.

Boğaziçi; sahip olduğu network ekipmanlarını ve sunucu donanımlarını Sadecehosting (Equinix) Veri Merkezi’nde barındırmaktadır. Boğaziçi, sahip olduğu kuvvetli alt yapısı ve 10 yılı aşkın tecrübesi ile veri merkezinin vermiş olduğu %99,9 oranında “uptime” garantisi sunar.

7/24 İzleme ve Destek

Verimerkezimiz siz müşterilerimiz için 7/24 çalışmanıza uygun çalışma alanlarına sahiptir, bu alanlarda sürekli olarak verimerkezine ulaşabilir, fiziksel çalışmalarınızı yapabilirsiniz. 7/24 izleme ve Destek: Veri merkezlerimiz ve Network sistemlerimiz 7/24 izlenmekte ve kayıt altında tutulmaktadır. Tüm destek talepleriniz için çağrı merkezimiz sürekli olarak görev yapmakta olup ihtiyaçlarınız için ulaşabilmeniz için elimizden gelen desteği sunmaktayız. İzleme sistemlerimiz sayesinde oluşabilecek hatalar en kısa sürede tespit edilmekte ve denetlenmektedir.

 

Kesintisiz İnternet Erişimi

Türkiye'nin en iyi veri merkezi altyapısına sahip Sadecehosting (Equinix) verimerkezinde tamamı kendimize ait network ekipmanlarımız ve kendimize ait sunucu donanımlarımız üzerinde barındırmaktayız.
SadeceHosting Equinix Datacenter Network alt yapısı ülkemizdeki en büyük verimerkezi alt yapısı durumundadır. Aktif 80 Gbit kullanım oranı ile rakipsiz kapasite ve kesintisiz internet erişimi sağlıyoruz. 2 Farklı santral üzerinden Türk Telekom, 2 farklı santral üzerinden Turkcell Superonline erişimine ek olarak Vodafone, Interoute, Cogent ve Level3 şirketleri ile de bağlı alt yapı üzerinden yedekli ve kesintisiz erişim sağlamaktadır.
Alt yapı donanımları Juniper ürünleri üzerinde kurulmuş yedekli network yapısı üzerinde 1Gbit – 10 Gbit interface sunabilir durumda.

 

En Geniş Aktif Datacenter Alanları

İstanbul Çekmeköy ilçesinde e5’e 250 metre mesafede toplamda 105.500 m2 güvenlikli iş merkezinde faaliyet göstermektedir. Deprem yönetmeliğine uygun tasarlanmış M2 1200 Kg kapasiteye uygun hazırlanmış inşaat sistemi bulunmaktadır. Bina girişi itibari ile tamamen güvenlikli ve 7/24 elektronik ekipmanlar ile izlenen/kaydedilen bina siz müşterilerimize sürekli güvenlik sağlamaktadır. Datacenter ve Ofis güvenliği bağımsız olarak 7/24 kaydedilmekte ve izlenmektedir. 5 Metre tavan yüksekliği, 50 CM yükseltilmiş döşeme ile dünya standartlarına uygun verimerkezi ortamı mevcuttur.

Etiketler
boğaziçi bilişim
bogazici net bilişim teknolojileri
bogazici.net
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
BALKAN AJANS CANLI DESTEK
İşiniz için en uygun ekip arkadaşımız ile iletişim kurabilirsiniz.
Web Gelistirici
Müşteri Temsilcisi
Tüm genel sorular ve bilgi alma.
Şuan AKTİF
Seo Danismani
Teknik Destek
Teknik sorular ve destek .
Şuan AKTİF
Balkan Ajans Reklam Uzmani
Muhasebe
Ücretlendirmeler ve diğer konular.
Şuan AKTİF